TYKY -hyvinvointipäivä henkilöstöllesi

Päivän aikana on mahdollista saada yrityksesi / työpaikkasi henkilöstölle esim. lääkärin ja/tai ravitsemusterapeutin luento työssäjaksamisesta, istumatyöläisen tyypillisimmistä vaivoista (niska/hartia/selkä) ja niiden ennaltaehkäisystä, terveysliikkujan ruokavalion koostamisesta tai vaikkapa painonhallinnasta ruokavalion avulla.

Lisäksi valittavana on mm. ohjattua kuntosaliharjoittelua ryhmälle, Fit Boxing -kuntonyrkkeilyä pareittain, Inbody 770-mittauksia analysointeineen ryhmälle ja myös yhteenveto päivästä ja terveellinen lounas henkilöstölle päivän päätteeksi.

Ryhmäkoot 6-20 henkilöä / Tyky-päivä ja ohjelma suunnitellaan kunkin yrityksen tarpeiden mukaiseksi.

Jos olet yrittäjä tai koet omalla työpaikallasi vastaavan päivän järjestämisen tarpeelliseksi, vinkkaa siitä info@kuofit.fi / vastaanottoon ja olemme yhteydessä suoraan yritykseen + teemme tarjouksen!

HUOM! Mikäli olet jo Kuofitin kanta-asiakas, saat toteutuneesta Tyky-päivästä vinkkipalkkiona 2 x veloituksetonta treenikuukautta omaan kanta -asiakkuuteesi!

Teemme räätälöityjä kuntosalisopimuksia myös kuntokeskukseemme yrityksille, eli mikäli yrityksestäsi on useampi henkilö kiinnostunut tulemaan asiakkaaksemme, ota rohkeasti yhteyttä!

Yritysmyynnistä ja TYKY-päivistä vastaa:

Anssi Rönkä
Puh. 040-537 0331
jätä viesti mikäli et saa kiinni tai mieluiten sähköpostilla info@kuofit.fi.