Personal Training eli henkilökohtainen kunto-ohjaus -palveluistamme löytyy mm.tavallinen laiteopastus aivan aloittelijoille, erilaiset harjoitus- ja ravinto-ohjelmat sekä erilaiset valmennuspaketit. Valmennuspaketteihin kuuluvat mm.yhteistreenit valmentajan opastuksella, henkilökohtaiset harjoitus-ja ravinto-ohjelmat päivityksineen, seuranta sekä henkinen valmennus. Valmennettaville tehdään yleensä myös säännöllisin väliajoin Inbody 770-kehonkoostumusmittauksia, jotta valmennettava näkee myös harjoittelun konkreettiset tulokset kehonkoostumuksessa ja tarvittaessa valmentaja voi tehdä ohjelmiin muutoksia tulosten perusteella.

Yleensä personal training -palveluita käytetään, mikäli on tarve esimerkiksi pysyvälle elämäntapamuutokselle ja/tai haluaa lisää motivaatiota ja opastusta kuntoiluun, ravintoasioihin ja samalla myös psyykkiseen hyvinvointiin. Tänä päivänä personal training -palveluita käyttävät eniten n. 20-70 -vuotiaat kuntoilijat kaikista yhteiskuntaluokista ja sukupuolesta riippumatta.

Koulutetut ja kokeneet mies- ja naisvalmentajamme opastavat sinut liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti. Tutustu valmentajiimme täältä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Puh. 050-329 1817
E-mail: info@kuofit.fi
tai suoraan vastaanotosta.