Anssi Rönkä
info@kuofit.fi

Moi, olen hyvinvointivalmentaja Anssi Rönkä Kuopiosta ja toimin myös Kuofitin toimitusjohtajana.

Kokemusta asiakkaiden kuntosaliohjauksista kuntokeskuksissa on yli 17 vuoden ajalta ja omaa treenikokemustakin on karttunut 24 vuoden verran. Olen toiminut myös itse aiemmin kuntosaliyrittäjänä Pohjois-Pohjanmaalla kolmisen vuotta ja toisessa keskuksessa Kuopiossa olin aiemmin töissä 11 -vuotta tehden ohjaus- ja myyntitöitä.

Tällä hetkellä teen valmennustyötä osa-aikaisesti Kuofitillä sekä vastaan Kuofitin päivittäisestä toiminnasta.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme Kuofitille!

Jussi Rissanen
info@kuofit.fi
Pt-valmentaja

Hei, nimeni on Jussi Rissanen ja toimin personal trainerina Kuofitilla. Koulutukseni olen käynyt personal traineriksi FAF:illa vuonna 2018. Olen lisäksi kouluttautunut TRX-ohjaajaksi, Spartanilla kahvakuulaohjaajaksi sekä käynyt Suomen painonnostoliiton painonnosto-ohjaajakoulutuksen. Lisänä on myös vankka kokemus kuntosalitreenistä niin laitteilla kuin vapailla painoillakin. Toiminnallinen treeni on myös lähellä sydäntä.
Lupaan sinulle monipuolista ja vaihtelevaa treeniä, unohtamatta ravintopuolen ohjausta ja painonpudotusta sitä tarvittaessa.
Tervetuloa valmennukseeni!

Heini Valpio
Pt-valmentaja
info@kuofit.fi

Olen Heini Valpio, kuopiolainen valmentaja.
Valmennuksissani pyrin aina parhaani mukaan huomioimaan kokonaisuuden. Salilla viettämämäsi aika on yleensä melko pieni osa päivää ja erilaiset elämäntilanteet vaikuttavat siihen, millä tavalla kannattaa harjoitella ja edetä kohti tavoitteita. Olemme kaikki yksilöitä, joten samat jutut eivät toimi kaikilla. Nautin työssäni erityisesti siitä, kun saan etsiä ja löytää toimivia ratkaisuja sekä sytyttää kipinän lajiin tai liikuntaan yleensä!

Vahvuuteni ja erikoisosaamiseni: nyrkkeily, kamppailijan fysiikkaharjoittelu, voimaharjoittelu, painonnosto, toiminnallinen harjoittelu sekä urheiluravitsemus.

Omakohtaista kokemusta löytyy myös kilpaurheilusta, painonpudotuksesta sekä työn, lapsiperhearjen ja harjoittelun yhdistämisestä.
Koulutukseltani olen: Valmentaja (Varalan urheiluopisto 2022), Kamppailuvalmentaja tasolla 2 (Suomen Nyrkkeilyliitto 2021), Painonnosto-ohjaaja (Suomen Painonnostoliitto 2017), sekä Liikunnanohjaaja (Eerikkilän urheiluopisto 2016). Itä-Suomen yliopiston Urheiluravitsemuksen perusopinnot suoritin vuonna 2018.
Tervetuloa valmennukseeni!

Anne Keränen
Pt-valmentaja
info@kuofit.fi

Olen Anne Keränen ja valmistunut FAF Personal Traineriksi vuonna 2013 ja toimin osa-aikaisena PT:na KuoFitilla. Olen myös SFU Ry:n virallinen 1.tason Fitnessvalmentaja ja vastaan Team Kuofitin kisatiimistä syksystä 2021 alkaen. Oma liikuntataustani painottuu vahvasti kuntosaliharjoitteluun ja omia treeni vuosia on kertynyt jo yli 20 vuotta. Näiden vuosien varrelle mahtuu myös 12-vuoden kilpailu-ura fitneksessä. Tältä uralta tähtihetket sijoittuvat vuoteen 2011, jolloin kamppailin voiton Saksassa NAC-liiton MS UNIVERSE-kisassa Fitness Figure-sarjassa. Nämä kisat ovat yhdet maailman arvostetuimmat amatöörikisat.

Näiden vuosien tuomalla kokemuksella haluan ohjata valmennettaviani löytämään kuntosaliharjoittelusta hyvinvointia tukevan elämäntavan. Tähän sisältyy kuntosaliharjoittelun ohella olennaisena osana myös monipuolinen ja terveellinen ravinto, joka tukee asiakkaan tavoitteita olipa se sitten painon pudotus tai lihasmassan lisääminen.

Personal Trainerina olen vaativa ja ohjauksissa pyrin siihen, että oikein suoritetuilla tekniikoilla löydämme tuntuman juuri siihen lihakseen, johon se halutaan kohdistaa. Treeneissä on tärkeää progressiivisuus eli asiakas kehittyy harjoittelussaan ja haastaa itsensä uusiin saavutuksiin.

Tervetuloa valmennukseeni!

Jussi Hämäläinen
Pt-valmentaja
info@kuofit.fi

Moi kaikille, olen Jussi Hämäläinen ja astuin Kuofitin pt-valmentajarinkiin elokuussa 2020!

Aloitin oman kuntosaliharrastukseni vuonna 1987 ja etsin edelleen tänäkin päivänä uutta tietoa ja uusia näkökulmia, jotta voisin auttaa asiakkaitani paremmin. Olen erikoistunut mm.tukilihasten toimintaan treenatessa ja olen ohjannut jo vuosia eri ikäisiä ja -tasoisia asiakkaitani kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ota yhteyttä info@kuofit.fi, tervetuloa valmennukseeni!

Iida Savolainen

Tervehdys! Olen Iida Savolainen koulutettu hieroja/urheiluhieroja.

Valmistuin hierojaksi keväällä 2018. Olen helposti lähestyttävä ja iloinen persoona, joka ottaa jokaisen asiakkaan vastaan yksilöllisesti ja hieronta muokataankin juuri sinulle sopivaksi. Lajitaustaa minulta löytyy jalkapallon ja salibandyn parista kilpatasolta. Hieron varmoin ja napakoin ottein! Teen klassisen – ja urheiluhieronnan lisäksi myös purentalihasten käsittelyä ja guasha kampausta.

Ajanvaraukseen pääset suoraan näiltä sivuilta, , puh.0504940257 (WhatsApp), oikein paljon tervetuloa vastaanotolleni!

Iida Savolainen

Mika Tossavainen,
Fit Boxing -kuntonyrkkeilyvalmentaja
info@kuofit.fi

Moi, olen Mika Tossavainen Kuopiosta ja ohjaan Kuofitilla Fit Boxing -kuntonyrkkeilytreenejä yksilö- ja pariharjoitteina. Olen tehnyt jo vuosia ohjaustyötä useissa kuntokeskuksissa kuntonyrkkeilyohjaajana ja omia parhaita saavutuksia ovat nyrkkeilyn saralla 3 x SM 1., Baltian -maiden mestaruus ja mm.kolme ammattilaisottelua, joista 3 voittoa! 😉

Tuntini sopivat aivan aloittelijasta kokeneempaankin kuntoilijaan. Kuntonyrkkeily on erinomaista “lääkettä” mm.niska-/hartiavaivoihin ja myös sopii mainiosti mm.istumatyöläisille. Kannustankin nyt teitä tulemaan kokeilemaan Fit Boxingia kanssani ja kokemaan liikunnan iloa!

Let’s get ready to rumble, tervetuloa valmennukseeni!