Anssi Rönkä
info@kuofit.fi

Moi, olen hyvinvointivalmentaja Anssi Rönkä Kuopiosta ja toimin myös Kuofitin toimitusjohtajana.

Kokemusta asiakkaiden kuntosaliohjauksista kuntokeskuksissa on yli 17 vuoden ajalta ja omaa treenikokemustakin on karttunut 24 vuoden verran. Olen toiminut myös itse aiemmin kuntosaliyrittäjänä Pohjois-Pohjanmaalla kolmisen vuotta ja toisessa keskuksessa Kuopiossa olin aiemmin töissä 11 -vuotta tehden ohjaus- ja myyntitöitä.

Tällä hetkellä teen valmennustyötä osa-aikaisesti Kuofitillä sekä vastaan Kuofitin päivittäisestä toiminnasta.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme Kuofitiin!

Jussi Rissanen
info@kuofit.fi
Pt-valmentaja

Hei, nimeni on Jussi Rissanen ja toimin personal trainerina Kuofitilla. Koulutukseni olen käynyt personal traineriksi FAF:illa vuonna 2018. Olen lisäksi kouluttautunut TRX-ohjaajaksi, Spartanilla kahvakuulaohjaajaksi sekä käynyt Suomen painonnostoliiton painonnosto-ohjaajakoulutuksen. Lisänä on myös vankka kokemus kuntosalitreenistä niin laitteilla kuin vapailla painoillakin. Toiminnallinen treeni on myös lähellä sydäntä.
Lupaan sinulle monipuolista ja vaihtelevaa treeniä, unohtamatta ravintopuolen ohjausta ja painonpudotusta sitä tarvittaessa.
Tervetuloa valmennukseeni!

Heini Valpio
Pt-valmentaja
info@kuofit.fi

Olen Heini Valpio, kuopiolainen valmentaja.
Valmennuksissani pyrin aina parhaani mukaan huomioimaan kokonaisuuden. Salilla viettämämäsi aika on yleensä melko pieni osa päivää ja erilaiset elämäntilanteet vaikuttavat siihen, millä tavalla kannattaa harjoitella ja edetä kohti tavoitteita. Olemme kaikki yksilöitä, joten samat jutut eivät toimi kaikilla. Nautin työssäni erityisesti siitä, kun saan etsiä ja löytää toimivia ratkaisuja sekä sytyttää kipinän lajiin tai liikuntaan yleensä!

Vahvuuteni ja erikoisosaamiseni: nyrkkeily, kamppailijan fysiikkaharjoittelu, voimaharjoittelu, painonnosto, toiminnallinen harjoittelu sekä urheiluravitsemus.

Omakohtaista kokemusta löytyy myös kilpaurheilusta, painonpudotuksesta sekä työn, lapsiperhearjen ja harjoittelun yhdistämisestä.
Hyvän pohjakoulutuksen alalle sain Liikunnan ammattitutkinnon kautta, ja ravitsemustietoutta syvensivät Urheiluravitsemuksen perusopinnot. Näiden lisäksi olen suorittanut useita lyhyempiä koulutuksia liikunnanohjaukseen ja valmentamiseen liittyen.
Tervetuloa valmennukseeni!

Anne Keränen
Pt-valmentaja
info@kuofit.fi

Olen Anne Keränen ja valmistunut FAF Personal Traineriksi vuonna 2013 ja toimin osa-aikaisena PT:na KuoFitilla. Olen myös SFU Ry:n virallinen 1.tason Fitnessvalmentaja ja vastaan Team Kuofitin kisatiimistä syksystä 2021 alkaen. Oma liikuntataustani painottuu vahvasti kuntosaliharjoitteluun ja omia treeni vuosia on kertynyt jo yli 20 vuotta. Näiden vuosien varrelle mahtuu myös 12-vuoden kilpailu-ura fitneksessä. Tältä uralta tähtihetket sijoittuvat vuoteen 2011, jolloin kamppailin voiton Saksassa NAC-liiton MS UNIVERSE-kisassa Fitness Figure-sarjassa. Nämä kisat ovat yhdet maailman arvostetuimmat amatöörikisat.

Näiden vuosien tuomalla kokemuksella haluan ohjata valmennettaviani löytämään kuntosaliharjoittelusta hyvinvointia tukevan elämäntavan. Tähän sisältyy kuntosaliharjoittelun ohella olennaisena osana myös monipuolinen ja terveellinen ravinto, joka tukee asiakkaan tavoitteita olipa se sitten painon pudotus tai lihasmassan lisääminen.

Personal Trainerina olen vaativa ja ohjauksissa pyrin siihen, että oikein suoritetuilla tekniikoilla löydämme tuntuman juuri siihen lihakseen, johon se halutaan kohdistaa. Treeneissä on tärkeää progressiivisuus eli asiakas kehittyy harjoittelussaan ja haastaa itsensä uusiin saavutuksiin.

Tervetuloa valmennukseeni!

Jussi Hämäläinen
Pt-valmentaja
info@kuofit.fi

Moi kaikille, olen Jussi Hämäläinen ja astuin Kuofitin pt-valmentajarinkiin elokuussa 2020!

Aloitin oman kuntosaliharrastukseni vuonna 1987 ja etsin edelleen tänäkin päivänä uutta tietoa ja uusia näkökulmia, jotta voisin auttaa asiakkaitani paremmin. Olen erikoistunut mm.tukilihasten toimintaan treenatessa ja olen ohjannut jo vuosia eri ikäisiä ja -tasoisia asiakkaitani kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ota yhteyttä info@kuofit.fi, tervetuloa valmennukseeni!

Mika Tossavainen,
Fit Boxing -kuntonyrkkeilyvalmentaja
info@kuofit.fi

Moi, olen Mika Tossavainen Kuopiosta ja ohjaan Kuofitilla Fit Boxing -kuntonyrkkeilytreenejä yksilö- ja pariharjoitteina. Olen tehnyt jo vuosia ohjaustyötä useissa kuntokeskuksissa kuntonyrkkeilyohjaajana ja omia parhaita saavutuksia ovat nyrkkeilyn saralla 3 x SM 1., Baltian -maiden mestaruus ja mm.kolme ammattilaisottelua, joista 3 voittoa! 😉

Tuntini sopivat aivan aloittelijasta kokeneempaankin kuntoilijaan. Kuntonyrkkeily on erinomaista “lääkettä” mm.niska-/hartiavaivoihin ja myös sopii mainiosti mm.istumatyöläisille. Kannustankin nyt teitä tulemaan kokeilemaan Fit Boxingia kanssani ja kokemaan liikunnan iloa!

Let’s get ready to rumble, tervetuloa valmennukseeni!

Anniina Kouvalainen

anniinakuofit@gmail.com

Moikka! Olen Anniina Kouvalainen, tuleva personal trainer sekä kuntosalivalmentaja Kuopiosta. Minut löytää ohjauksien lisäksi Kuofit- asiakaspalvelusta.

Oma liikuntataustani on melko laaja; tanssia, ratsastusta, pesäpalloa, kuntosalia sekä spinningiä. Suurimmaksi intohimoksi jäi kuitenkin kuntosali sekä spinning. Tulevaisuudessa aion laajentaa osaamistani kuntosalin sekä ravitsemuksen parissa mahdollisimman laajaksi, jotta voin näin olla mahdollisimman monelle asiakkaalle avuksi tilanteesta riippumatta.

Valmentajana aion olla sopivan jämäkkä, mutta armollinen sekä kuunteleva jokaista asiakasta kohtaan. Jokainen olemme yksilöitä, ja jokaiselle toimii erilaiset toimintatavat. Odotan innolla, että pääsen luomaan jokaiselle yksilöidyn tavan lähestyä tai parantaa terveellistä elämäntapaa ottaen huomioon kaikki elämässä olevat tekijät. 

Käytän sosiaalista mediaa yhtenä työvälineenäni ja minut löytää instagramista @ptansku.

Tervetuloa tekemään yhteistyötä kanssani hyvällä fiiliksellä!