Hierojana jatkaa totutusti Iida Savolainen ja helmikuussa 2024 saimme mukaan myös toisen hierojan Anne Paanasen. Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum Hieronta -etuudet on asiakkaiden käytettävissä normaalisti eli myös nuo maksuvaihtoehdot käyvät meillä. Lahjakorttien osto on mahdollista suoraan Kuofitin vastaanotosta tai Iidalta/Annelta hieronnassa käydessään. Huom! Käyttöpaikaksi tulee valita Kuofit käyttäessäsi Tyky-etuuksia ja etuus kannattaa käyttää Kuofitin vastaanotossa käydessään, jossa se vaihdetaan lahjakortiksi jne.

Hierontahinnasto:

20min 35€

50min 50€

80min 70€

Ale-ryhmät eli -5€/yksittäinen hierontakerta: seniorit +60v, opiskelijat, työttömät ja Kuofitin jäsenet, varaudu todistamaan alennusoikeutesi hierontaan tullessasi Iidalle/Annelle. Toisena uutena juttuna tulee mukaan alennushintaiset 3x kortit hierontaan:

3krt 20min  90€

3krt 50min 135€

3 krt 90min 195€

+ kaupanpäälle kaikkiin 3x kortteihin Inbody 770-kehonkoostumusmittaus 0€ (norm.19,90€), ei muita alennuksia.

Kolmen käyntikerran kortti on voimassa 9kk ostopäivästä ja sen pystyy lunastamaan vain Kuofitin vastaanotosta tai Iidalta/Annelta hieronnassa käydessään.

Mikäli jostain syystä tarvitset perua hieronnan, infoile siitä Annelle suoraan puh.0449735767.

INFRAPUNASAUNA NAISILLE

Infrapunasaunassa saunominen lisää kudosten toimintaa, tehostaa verenkiertoa ja parantaa elimistön toimintoja. Infrapunasauna lievittää kipua sekä nopeuttaa vammojen paranemista ja niistä palautumista lisäämällä kudosten verenkiertoa. Infrapunasauna on perinteiseen saunaan verrattuna vähemmän sydäntä rasittava, mikä vaikuttaa edullisesti kohonneeseen tai matalaan verenpaineeseen. Se edesauttaa myös ihosairauksien kuten psoriasiksen paranemista.

Kohonnut aineenvaihdunnan taso infrapunasaunassa polttaa kaloreita kun keho hikoilee. Tämä edistää rasvan palamista, lisää ja vahvistaa sydämen kuntoa, auttaa poistamaan selluliittia ja lisää ihon kimmoisuutta. 30 minuuttia infrapunasaunassa polttaa saman verran kaloreita kuin 10 kilometrin juoksu. Syvälämpösäteet menevät kehoon 4-5 cm syvyyteen. Sydämen lyöntitiheys kohoaa ja verenkierto vilkastuu. Keho viilentää itseään tuottamalla hikeä ja sydän pumppaa verta nopeammin. Verrattuna tavalliseen saunaan infrapunalämpö tuottaa 2 – 3 kertaa enemmän hikeä. Vaikka hikoillen menetetty neste voidaan korvata veden juonnilla, kaloreita ei korvata.

Asiantuntijat uskovat, että syvälämpösäteily vie tehokkaasti myrkkyjä ja kuona-aineita kehosta hikoilun kautta sekä poistamalla rasvaa, jota tarvitaan myrkkyjen laimentamiseen. Syvälämpö liuottaa syvällä kudoksissa rasvan hikeen, joka vie sen pois kehosta. Erityisesti ikääntyneille ja sairaille henkilöille, on hyvin tärkeää saada aikaan liikuntaa vastaava vaikutus, koska sitä vastaavaa hikoilua ei synny muuten. Helpoiten tämä tapahtuu käyttämällä päivittäin infrapunasaunaa. Vastaavasti hyväkuntoisille liikkujille infrapunasaunomisen on todettu toimivan hyvänä palauttajana suorituksesta. Lähde: www.infrapunasauna.fi.

KÄYTTÖOHJEET INFRAPUNASAUNAAN:
1. Infrapunasauna toimii ilman ajanvarausta klo 04.30-24.00, kysy ohjeet saunan käyttöön henkilökunnalta, max saunomisaika on 25min/hlö.

2. Varaa mukaasi kaksi isoa pyyhettä, kiedo toinen päällesi kun menet saunomaan ja toista tarvitset suihkussa käydessäsi. Talon puolesta tulee pyyhkeet saunan sisällä istuin- ja jalkaosiin. Ota pefletti saunan päältä takapuolesi alle ja heitä se roskiin käytön jälkeen. Varaa juomapullo mukaan ja juo vettä saunomisen aikana.

3. Saunan saa päälle etupuolella seinässä olevasta on/off -näppäimestä. Lisää tarvittaessa aikaa Timer -näppäimestä (saunan etupaneelissa), max aika minkä sauna on päällä kerrallaan on 60min. Saunan suosituslämpötila on n.45-55 astetta ja senkin pystyy säätämään saunan ulkopuolella olevasta seinäpaneelista.
4. Saunan sisällä katon rajassa on myös radio ja jatkossa pukuhuoneeseen ilmestyy myös lehtiä, joita voi lueskella saunomisen ohella. Käyttämäsi saunomisajan näet mm.saunan vastapäätä olevasta kellosta (siirretty nyt sinne).

5. Sauna lämpiää n.10-15 minuutissa, ja mikäli käytät saunaa henkilökunnan ollessa poissa, toimit aina ns.omalla vastuulla. Jos olet epävarma, pystytkö joistakin rajoitteista johtuen käyttämään infrapunasaunaa, varmista asia ensin omalta lääkäriltäsi (esim.senioriasiakkaat).

6. Nautinnollisia saunomishetkiä!