Päivä-, Nuoriso- tai seniori kanta-asiakkaanamme pääset kuntoilemaan päivittäin klo 04.30 – 16.00 välisenä aikana (sisälle pääsee klo 16.00 asti). Näillä asiakkuuksilla treenaaminen on edullisempaa kuin 24/7-asiakkuudella ja salilla on aina myös rauhallisempaa päiväsaikaan. Senioriasiakkaiksi pääsevät kaikki +60- vuotiaat asiakkaamme ja nuorisoksi luetaan kaikki 14v-19v asiakkaat (alaikäinen, ota huoltaja mukaan sopimuksentekoon jne. Nuorisokorttiin kuuluu myös maksuton laiteopastus (norm.39,00€)). Nyt sama kortti on saatavissa myös työttömille asiakkaille. Varaudu todistamaan alennusoikeutesi vastaanotossamme tullessasi hankkimaan asiakkuutta!

Uutena Päivä/Seniori -kanta-asiakkaana olet oikeutettu myös yhteen veloituksettomaan pt-valmentaja -tapaamiseen; valmentaja kartoittaa yhteistyössä kanssasi liikunnallista ja ravitsemuksellista lähtökohtaasi Inbody 770-kehonkoostumusmittauksen avulla, tavoitteitasi sekä tarvittaessa opastaa myös oikean valmennuspaketin valinnassa juuri Sinulle. Tapaamisen arvo: 94,90 €/uusi asiakas.

Asiakkuuteen sisältyy myös yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut ja Ystäväpassi, jolla voit tuoda 12 ystävääsi tutustumaan keskukseemme vuoden aikana veloituksetta ajanvarauksella puh.050-329 1817 / info@kuofit.fi.

Ystäväpassia käyttämällä hyödyt aina eniten myös itse tienaamalla veloituksettomia treenikuukausia asiakkuuteesi!