Asiakkaiden turvallisen ja viihtyisän kuntoiluympäristön takaaminen on aina ykkösasia Kuofitilla, koska asiakas on aina meille nro 1!🙏
Tähän liittyen teemme nyt kaksi isoa toimenpidettä molemmat combona yhtäaikaa ENSIMMÄISENÄ KUNTOKESKUKSENA KUOPIOSSA taataksemme parhaat mahdolliset olosuhteet riskiryhmiin kuuluville asiakkaillemme ja kaikille muillekin asiakkaillemme:
1. Suojapinnoituksen teettäminen KAIKILLE PINNOILLE, joiden kautta tartuntatautien olisi mahdollista levitä: Salitila kokonaisuudessaan, kaikki välineistö ja laitteisto ja sosiaalitilat suihkutiloineen. Suojapinnoitus teetetään hiljaisimpaan aikaan su 29.11.2020 klo 21.00-ma 30.11.2020 klo 09.00 (12h), jolloin sali on suljettu kaikilta asiakkailta.
Suojapinnoituksen jälkeen asiakkaiden ei tarvitse desinfioida laitteita jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan pinnoitus tappaa bakteerit, virukset, homeet, sienet yms. pinnoilta 99,99% varmuudella. Suojapinnoite on asennettuna turvallinen ihmisille ja ympäristölle ja pinnoite kestää ensi vuoden loppuun saakka, jolloin se voidaan uusia.
Tämän lisäksi henkilökunta jatkaa tehostettua siivousta entiseen malliin koskien aivan kaikkea salin siivousta.
Muistetaan edelleen se omien käsien peseminen tullessa salille ja lähtiessä sieltä pois ja turvavälit mahdollisuuksien mukaan. Lisätietoja suojapinnoituksesta yms.tulee tällä viikolla kanta-asiakkaiden sähköposteihin ja kuntokeskuksen ilmoitustaululle.
2. Kuofitilla hengittelet ja treenailet jatkossa entistäkin turvallisemmin, saamme muutaman päivän sisällä käyttöömme Genano 525 ilmanpuhdistimen! Laite kierrättää ja puhdistaa ilmaa jatkuvasti Avin suositusten mukaisesti koko salitilassa ja poistaa terveydelle haitallisia hiukkasia aina nanokokoluokkaan asti 99,99%:lla varmuudella. llmanpuhdistinta voisi kutsua jopa sisäilman desinfiointilaitteeksi, sillä se eliminoi ja tappaa sisäilmasta eloperäiset mikrobit, kuten homerihmaston kappaleet, virukset ja bakteerit ja mahdollistaa mm. astmaatikkojen turvallisen kuntoilun puhtaassa ja raikkaassa ilmassa!👌
Tervetuloa kuntoilemaan turvallisesti Kuofitille, ole askel edellä vasta tammikuussa aloittavia asiakkaita ja hyödynnä kampanjoitamme jo tänään!
JÄSEN: MIKÄLI OLET 16.PÄIVÄN E-LASKUTUSRYHMÄSSÄ, TAI OMISTAT 6KK/12KK KANTA-ASIAKASKORTIN, ON MAHDOLLISTA MAKSAA TURVAMAKSU 10€/HLÖ VIELÄ 30.12.2020 MENNESSÄ VASTAANOTTOON. MUILLE ASIAKKAILLE (JOTKA EIVÄT MAKSANEET TURVAMAKSUA VASTAANOTTOON 18.12 MENNESSÄ) TURVAMAKSU LASKUTETAAN JÄSENMAKSUN YHTEYDESSÄ 5.1.2021.